Mitt nya rum!!

Hejsan!! nu kommer 2 bilder på mitt nya rum. Det var nångon som ville det så nu kommer dom och jag har svarat på din fråga längre ner du som ville att jag skulle det.
Det var dom hejdå!!
/ Sarah

Svar på kommentar!!

Anonym.
Kan du visa lite bilder på ditt rum?
Svar: jo visst!
Kul att du läser min blogg!!
/Sarah

Advent!!

Hejsan svejsan!!
asså jag fattar inte vrf det går så fort allting asså snart är det ju andra advent herregud och sen är det tredje och sen fjärde och då är det ju JULAFTON!!!!!!!!!! och sen en vecka till efter jul då blir det nyår och då firar min familj i........... men det säger jag inte utan det får ni lista ut själva. Men jag kommer att je er ledtrådar.
1: Det är utomlands.
2: Det är inte i europa.
3: Bokstaven på landet är F och slutar på A.
4: Värdsdelen är AMERIKA.
Det var ledtrådarna.
Här kommer jul-bilder!! allt är från google.
Hejdå!!!
/Sarah

Är så arg!!!!!

ÅÅÅÅÅ ÄR SÅ JÄVLA ARG ATT JAG ÄR SJUK FÖR NU KANKSE JAG INTE FÅR RIDA PÅ FREDAG!!!!!!!!!!! och vi som ska ha markarbete på fredag åååå vrf är jag sjuk men ajja. och jag kommer alldrig med i någon tävling på ponnycupen och det kan man ju undra varför men ajja nu är jag så arg och lesden.
Hehhe jag rider!!
/

Fortfarnade sjuk:(

Hejsan svejsan!!.
Är fortfarande sjuk ska gå till doktorn imorgon så då får vi se vad det är  för feel för mig om ni inte har märkt det än så har jag ändrat texten men kommentera om ni tycker det är fuult så ändrar jag det. Jag vet inte om jag ska byta heder men kanske snart den är ganska fuul tycker jag iallafal!!!!.




Hejdå!!!/Sarah

Det här är jag!!!










lite bilder på mig så ni vet vem jag är hehhe!!!

/Sarah

Dom här häst-grejerna vill jag ha!!


HEJDÅ!!!!

Sjuk:(

Hejsan!!
Alltså jag vet inte var det är med mig alltså jag har börjar varit sjuk jätte mycket nu. Jag kunde inte gå på min lördags träning för jag var sjuk sen plötsligt så kunnde jag bara inte gå upp i sängen imorse och har jätte ont i hhudet typ migrenkänns det som. Men iallafall vill jag säga att breaking down VAR SÅ AWSOME ALLTSÅ HAR INTE SÄTT EN BÄTTRRE FILM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fan gud höll på och dö ååå men den var ganska läskig också ajja.
/

Väntar!!!

Hejsan svejsan!!!!
Väntar på min kommpis Isabelle ska komma för vi ska se breaking down idag den börar kl 3 och vi måste vara där 45min innan  så vi ska vara där kvart över 2 men ajja och vi ska ta buss dit och den går 13,35 men ska bli så jäkla awsome att titta på den har längtat så efter att se den alla säger att den är jätte bra så nu får vi bara hoppas att den är så bra emn det tror jag säkert så nu väntar jag att hon ska komma.
/

kommit hem!!

Hejsan har kommit hem nu från horse showen var helt awsome alltså men är lite trööt så jag orkar inte berätta nu men imorn lovar jag att berätta hur det var men hejdå!!!.
/

Horse show!!! och breaking down!

Hejsan idag ska vi på horse show ska bli awsome shit det dom gör så jekla bra grejer som man inte veet hur dom gör med hästarna<3 och imorgon ska jag på breaking down med min kommpis Isabelle vilken awsome helg alltså ajja horse showen börjar kl 3 och vi ska typ vara där kl 2 hehhe så vi kan titta på en ny ridhjälm till mig den har gått sönder har typ harf den sen jag började rida het sjukt men ajja här kommer lite bilder!!!!
Nu bilder på breaking down!:)
/

Har ridit!!!

Hejsan!!!.
Nu har jag kommit hem från stallet. Jag fick en häst som heter Misty hon är så sööt liten ponny!!! som jag har ridit förut hon är bara lite seg och vi hade dressyr och vi skulle ställa hästarna och hon mjuknade jättefint  pch vi var på stora mittvolten och skulle ställa hästarna både i skritt och i trav så det gick bra!!! här kommer en bild på henne och fakta allt är från hemsidan!!
Misty är född 1991. Hon är en mörkfux med okänd härstamning, och en av våra mindre ponnyer. Misty kom till ridskolan 1996 och var då dräktig vilket kom som en överraskning, så fölet fick namnet Surprise, och henne kan du läsa om längre ner. Misty är väldigt snäll att rida, hon gör som man säger för det mesta. Hon har aldrig varit någon tävlingsponny, men som lektionshäst är hon perfekt. Hon är snäll att hålla på med i stallet och en populär häst.
/

Lyxfällan!!!

Tingeling!!
Nu kollar jag på lyxfällan och det är typ en tjej som har jätte mycket käder typ 116 skor 100 byxor 113 tröjor och 70 kläningar 110 kjolar herregud jag tror nästan inte mina ögon ajja här kommer bilder
Så här står dom när dom har skuder och tar pengarna på tavlan och ser hur mycket skulder dom har hehhe hoppas ni fatar!!!
/

Har kommit hem!!

tjingleling
!!! nu har jag kommit hem från skolan och min halvbror har kommit hehhe!!!. Har inte så mycket att säga!!!! Skolan var ganska jobbig men ändå ganska rolig med min ARAB!!!!!Nora!!! hon är bra så bäst min lilla sötnoz hehhe men ajja inmorgon är det skola igen och sen ridning!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! älsakr att rida och hästar såklart men hejdå på er min fina bloggläsare.
/

Är i skolan!!!

Hejsan!!

Är i skolan nu jag han slänga in ett litet inlägg snart har vi lunch och sen ballet! sen kom inte jag ihåg kolla på 2 inlägg ner så ser ni vad jag har. Jag tror engelska men nu måste jag kila.

/

Snart ska jag till skolan!

Hejsan svejsan!!
Nu ska jag till min skola snart  ni veet hur mitt schema ser ut så det är bara och kolla på inlägget nedanför så jag kan inte blogg förs jag sluatar men heejdå
/

Så här ser mitt Schema ut imorgon!!

Hej så här ser mitt schema ut imorgon!!
.8,00 Slöjd
.9,40 svenska
.10,50 lunch
.11,30 ballet
.13.30 akrobatik
.14.50 Engelska
.15,40 SLUTAR!!!!!!
Det var min dag!!
/

Här ska det vara en rubrik!!

Hejsan svejsan!!!!!!!!!!! Imorgon kommer min halvbror Micke och det ska bli jätte kuul vi har typ inte träffat honom på jätte länge så det ska bli kuuul. Om ni inte viste det så rider jag 1 gång i veckan och är med i ponnycupen och tävlar i hoppning där. Det är jätte kul att tävla och träna i ponnycupen och mitt favorit djur är ju då hästar!!!!!<3333
Nu blir det mycket inlägg det låvar jag men hejs svejs!!!!!
/

Min nya heder!

ganska bra heder elr vad tycker ni ajja ska iallafal blogga så mycket som jag hinner nu har ganska mycket sena skoldagar ibland halv 6 ajja dricker just en sån här mer festiz!!!
/ Sarah

Ny blogg!!

Hejsan svejsan nyy blogg!!. Har haft blogg föruut men men tog bort den men nu har jag en igen !!!!!!! är så glad:):) ajja min syster gör en snyygo heder nu som kommer snart upp så ja.
/

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0